Eco Driving

Monitorizeaza cu usurinta modul in care vehiculele tale sunt exploatate

Informatii complete

Analiza parametrii condus (forte de accelerare, franare, virare)

Parametrii suplimentari de exploatare, fortele de accelerare, de franare si virare pot fi inregistrete de catre sistem si prezentate utiliztorilor in forma analitica si vizuala ajutand la maximizarea eficientei flotei dumneavoastra precum si la reducerea costurilor de exploatare.

Vizualizarea pe harta a evenimentelor non Eco

Sistemul permite vizualizarea evenimentelor de depasire ale pragurilor prestabilite pentru fortele de franare, accelerare si virare intr-un mod usor de inteles atat vizual, pe harta cat si analitic in cadrul rapoartelor. Reprezentarea grafica a acestora este realizata diferentiat in functie de tipul evenimentului si de gravitatea acestuia.

Analiza comparativa Eco driving masini/soferi

Imagine de ansamblu

Identificare sofer prin iButton sau RFID

Pentru o mai buna intelegere a modului de exploatare ale vehiculelor soferii pot fi identificati in timp real prin senzori de tip iButton sau RFID.

Monitorizarea evenimentelor tip franare brusca, accelerare brusca, viraj agreziv

Echipamentele GPS de ultima generatie pot monitoriza in permanenta perematrii de condus precum vitza de deplasare fortele de accelerare, franare si viraj. Orice eveniment de depasire ale pragurilor prestabilite pentru aceste forte genereaza evenimente negative ale modului de exploatare.

Alte solutii