Rapoarte puternice intuitive

analizeaza cu usurinta datele flotei tale

Informatii complete, rapoarte inteligente

Undeumbla este un sistem complet destinat monitorizarii si managementului flotelor auto. Acesta pune la dispozitia clientilor un set de rapoarte complexe ce duc la o imbunatatire a proceselor firmei si la scaderea costurilor operationale. Mai jos sunt prezentate o parte dintre rapoartele standard disponibile in cadrul platformai.

Informatii complete, rapoarte inteligente

Foaie de parcurs

Foaia de parcurs generată de aplicația Undeumbla respectă toate normele legislației în vigoare categoria de vehicul, norma de consum, kilometri parcurși, locul și scopul deplasării.

Raport stationari

Raportul prezinta situatia stationarilor pentru o anumita perioada de timp, atat cu motorul oprit cat si pornit. Stationarie pot fi filtrate dupa durata si status motor astfel raportul duce la o mai buna intelegere a activitatii vehicului. Spre exemplu poate fi observata durata de stationare la fiecare client sau efectuarea distributiei/livrarilor conform planificarii.

Consum

Raportul completeaza situatia activitatii zilnice a vehiculelor (timp functionare, distanta, locatie) cu o analiza comparativa a consumului de carburant determinat prin mai multe metode consum normat, sonda combustibil, consum CAN (computer de bord), sonda combustibil CAN (computer de bord) sau debitmetru combustibil. O astfel de abordare duce la observarea imediata a oricarei anomali in ceea ce priveste consumul de carburant pe un traseu sau intr-o perioada de timp.

Raport detaliat

Raportul prezinta o situatie detaliata a activitatii unui vehicul, punand la dispozitia utilizatorului toate inregistrarile echipamentului de monitorizare GPS cu detaliile aferente locatie, altitudine, viteza, voltaj. Raportul isi dovedeste utilitatea in cazul analizei unui eveniment deosebit accident, amenda, sustragere carburant.

Stil condus

Sumar al evenimentelor deosebite (franari bruste, accelerari, viraje agresive, depasiri de viteze) inregistrate de sistemul de monitorizare GPS, ce duce la o intelegere completa a stilului de condus.

Activitate flota

Raport comparativ vehicule/grupuri din punct de vedere al distantelor parcurse si al consumurilor de carburant pentru o perioada specifica de timp

Management flota

Modul management flota ce pune la dispozitia utilizatorului un sistem de gestionare al documentelor si al reparatiilor/ reviziilor

Rapoarte date card sofer - Tahograf

Permit vizualizarea activitatii inregistrate pe cardul de sofer de catre aparatul tahograf si evaluarea abaterilor fata de legislatia in viguare Regulamentul (CE) 561/2006