Monitorizare GPS in timp real

Aplicatia de monitorizare si tracking GPS a devenit o parte esentiala pentru orice companie care detine vehicule

Informatii complete

Urmareste locatia flotei tale in timp real

Urmăriți locația obiectelor dvs (vehicule, persoane, telefoane, biciclete etc.) online în timp real. Alegeți din următoarele hărți Google, Satelit, OSM. Vizualizați informații suplimentare despre obiectele de urmărire, inclusiv viteza, adresa exactă, consumul de benzină, istoricul călătoriilor etc.

Viteza de deplasare in timp real si istoric

Vizualizeaza locatia si parametrii de functionare in timp real (viteza, consum, pozitie GPS, sofer, etc.) in cadrul unui dashboard intuitiv ce prezinta o imagine de ansamblu asupra vehiculelor. Dasboardul are un concept modular si poate fi personalizat de catre fiecare utilizator al sistemului in functie de necesitatile si de drepturile de acces ale acestuia.

Analiza activitate

Sistemul propune analiza completa a activitatiolor de transport prin monitorizarea permanenta a parametrilor de drum tip status motor, timpi lucru, alimentari si suspiciuni sustrageri de combustibil, viteze medii, temperatura precum si monitorizarea stilului de condus sau descarcarea tahografelor si a cardurilor de sofer de la distanta.

Vizualizare grafica trasee

Vizualizarea traseelor efectuate, opririlor si stationarilor pe harta sub forma de trasee precum si in rapoarte de tip foaie de parcurs sunt elemente importante in activitatea de management si organizarea activitatilor de transport curente.

Raporte intuitive

Stocare istoric trasee

Istoricul tuturor datele înregistrate de dispozitivele GPS sunt colectate si pastrate pentru o perioadă de timp aleasă. Software-ul înregistrează toate informațiile posibile primite de la dispozitivul de urmărire GPS, cum ar fi viteza, timpul, locația, opririle, rapoartele, evenimentele etc. Istoricul activitatii vehiculelor va este disponibil punandu-va astfel la dispozitie rapoarte si analize comparative pe perioade indelungate pentru a creea a imagine corecta asupra activitatii si evolutiei flotei.

Identificare sofer prin iButton sau RFID

Aplicatia permite integrarea sistemelor de identificare de soferi pe baza de iButton sau cartele RFID.

Traseu detaliat

In cazul unor evenimente deosebite, accidente, amenzi, etc., aplicatia permite vizulizarea tuturor punctelor inregistrate de echipamentul GPS intr-o perioada de timp putand astfel analiza diverse aspecte precum evolutia vitezei de deplasre pe un anumit traseu.

Monitorizare timpi conducere si mers in gol

Monitorizarea timpilor de conducere, pauzelor si a perioadelor de stationare cu motorul pornit duc la o mai buna planificare a rutelor, la eficientizarea timpului de lucru si la reducerea consumului de carburant.

Alte solutii