Monitorizare consum carburant

Moniztorizarea consumului real de carburant cu sonda de combustibil sau conectare la computerul de motor CAN

Informatii complete

Monitorizare consum real (computer bord, sonda de combustibil)

Urmariti consumul de combustibil al flotei dvs. și vedeți consumul mediu de combustibil pentru vehiculele dvs. pe intervale de timp diferite. Sistemul vă va ajuta să identificați vehiculele cu cel mai mare consum de combustibil și să vedeți rutele lor. Șoferii vor consuma, de asemenea, mai puțin combustibil știind ca este monitorizat cu senzori precisi. Acest lucru poate fi folosit și pentru a crea un sistem de recompensare bazat pe stimulente pentru șoferi pentru a-i recompensa pentru o conducere eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil.

Determinare consumuri/ alimentari/ sustrageri pe grafic

Graficele de consum te vor ajuta sa observi cu usurinta locurile unde au fost facute alimentarile, cantitatea alimenta, si eventualele sustrageri de carburant. COndusul ineficient sau scaderile bruste de carburant din rezervor pot fi observate pe graficul de carburant.

Situatie lunara combustibil

Situatia lunara a alimentarilor, consumurilor, km efectuati si a orelor de functionare este disponibila in cadrul unui raport lunar de analiza a activitatii flotei, raport ce creeaza o imagine comparativa a situatiei vehiculelor dumneavoastra.

Import fisiere si bonuri de alimentare

Sistemul permite importul de fisiere lunare de alimentare (Rompetrol, MOL, OMV, etc), Self Service, precum si introducerea manuala a bonurilor de carburant.

Raporte intuitive

Grafic nivel rezervor

Graficul de nivel rezervor prezinta imaginea nivelului de carburant din rezervor completata de alte date precum, viteza de deplasare, voltajul bateriei, traseul efectuat, precum si corelarea deplasarii vehiculului pe traseu cu nivelul de carburant. Astfel poate fi observata cu usurinta orice anomalie a nivelului si a consumului de carburant.

Rapoarte detaliate consum

Rapoartele completeaza situatia activitatii zilnice a vehiculelor (timp functionare, distanta, locatie) cu o analiza comparativa a consumului de carburant determinat prin mai multe metode consum normat, sonda combustibil, consum CAN (computer de bord), sonda combustibil CAN (computer de bord) sau debitmetru combustibil. O astfel de abordare duce la observarea imediata a oricarei anomali in ceea ce priveste consumul de carburant pe un traseu sau intr-o perioada de timp.

Definire consum normat in functie de parametrii de drum

Sistemul permite calcularea consumului in baza unor norme de consum predefinite, modificand in mod automat norma de consum in functie de parametrii de drum (viteza, urban, extraurban, consum orar), putand astfel compara consumul real inregistrat de dispozitivele GPS cu o baza fixa, calculata de catre aplicatie, scotan astfel in evidenta anomaliile de consum.

Verificare alimentari si consum

Rapoartele de tip analiza alimentari si analiza carburant duc la o mai buna intelegere a consumului de combustibil, monitorizand valorile alimentarilor precum si activitatea desfasurata intre alimentari (k efectuati, ore lucrate, eventuale sustrageri)

Alte solutii