Descarcare tahograf si card sofer de la distanta

Respecta legislatia privind decarcarea tahografelor si cardurilor de sofer.

Informatii complete

Descarcare date tahograf si card sofer de la distanta

Echipamentele GPS de ultima generatie pot efectua descarcarea datelor din tahografele digitale precum si a cardurilor de sofer, de la distanta, in baza unui program prestabilt. Datele descarcate sunt pastrate in mod securizat in conformitate cu legislatia in vigoare. AStfel perioadele de descarcer sunt respectate in conformutate cu Regulamentul (CE) 561/2006.

Analiza activitate sofer (timpi de conducere, odihna,alte activitati)

Sistemul permite analiza completa din punct de vedere al activitatii soferilor, timpi de lucru, timpi de odihna, alte activitati, distante parcurse.

Eliberare "Foaie de concediu"

Este posibila eliberarea de "foaie de concediu" pentru toate perioadele in care cardul de sofer nu a fost introdus in tahograf.

Alerta descarcare card

Crearea de mementouri personalizate de servicii vă va asigura că nu sunt uitate sarcinile importante. Puteți crea cu ușurință diverse memento-uri legate de descarcarea tahografelor si a cardurilor de sofer. Acestea vă vor ajuta la maximizarea eficienței de întreținere a flotei. Primiti in mod automat alerte pentru depasirea perioadelor de descarcare tahograf.

Analiza activitate soferi

Determinarea abaterilor pentru soferi

Sistemul permite vizualizarea abaterilor soferilor din punct de vedere al depasirii timpului de conducere in conformitate cu legislatia in vigoare Regulamentul (CE) 561/2006.

Analiza activitate vehicul

Analiza activitatii pe vehicule permite vizualizarea distantelor parcurse, zilelor de activitate, soferilor ce au condus vehiculul intr-o anumita perioada, etc.

Timpi de conducere

Situtia clara a timpilor de lucru si vizualizarea posibilelor abateri este cea mai utila functie pentru un management eficient si pentru evitarea amenzilor in trafic

Alte solutii