Politica de confidențialitate Undeumbla

Respectam nevoia dvs. de confidențialitate online și vom apăra orice informații personale pe care le puteți partaja cu noi într-o manieră adecvată. Practica noastră cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale este cea descrisă mai jos în această Declarație privind politica de confidențialitate.

Prin accesarea sau folosirea site-ului Web, confirmați că acceptați această Politică de confidențialitate ("Politica") și, de asemenea, Termenii si conditiile de utilizare, indiferent dacă sunteți sau nu sunteți Utilizator înregistrat al site-ului nostru Web.

Politica de confidențialitate va fi o parte integrantă a Termenilor si conditiilor de utilizare. Această politică se aplică tuturor vizitatorilor, clienților, utilizatorilor și altor persoane care accesează site-ul web și serviciile.

Dacă nu sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate și, de asemenea, cu Termenii si conditiile de utilizare Undeumbla, nu veți utiliza acest site Web și serviciile companiei.

Definiții

“Undeumbla” – este denumirea comerciala a Info Data SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Brasov, str. Brânduselor, nr. 11, bl. 88, sc. A, ap. 25, avand numar de ordine in Registrul Comertului J08/394/2004, cod unic de inregistrare fiscala RO16189357

 

"Informații personale" - orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă incluzand dar nelimitandu-se la: nume, email, username, parole, informatii de plata.

 

"Persoană vizată", "Utilizator"- o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici identității sale.

 

"Prelucrarea informațiilor personale" - orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra informațiilor personale, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în alt mod, aliniere sau combinare, blocare, ștergere sau distrugere.


"Informațiile non-personale" sunt informațiile pe care le colectăm sau le compilam care, prin ele însele, nu pot fi asociate direct cu o anumită persoană sau entitate.

 

 “Operator de date personale (Data Controller)” - Orice organizație, persoană sau organism care determină scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, controlează datele și este responsabilă pentru aceasta, singură sau în comun.

 

“Împuternicit (Data processor) - Un împuternicit procesează datele în numele unui operator.

Ceilalți termeni utilizați în această politică vor fi înțeleși în conformitate cu Termenii de utilizare Undeumbla și cu legile aplicabile după cum este necesar.

 

 

 

Colectarea și utilizarea

În general, informațiile personale pe care ni le trimiteți sunt folosite fie pentru a răspunde solicitărilor pe care le faceți, fie pentru a ne ajuta să vă servim mai bine.

Undeumbla utilizează informațiile dvs. personale în următoarele moduri:

-pentru a facilita crearea și securitatea contului dvs. în rețeaua noastră; vă identificați ca utilizator în sistemul nostru;

-pentru a asigură o administrare îmbunătățită a site-ului nostru, a produselor și a serviciilor conexe;

-pentru a îmbunătăți calitatea experienței atunci când interacționați cu site-ul nostru, produsele și serviciile conexe;

-pentru vă trimite un e-mail de bun venit pentru a confirma dreptul de proprietate asupra adresei de e-mail furnizate la crearea contului dvs.

-Pentru a vă va trimite notificări prin e-mail administrativ, cum ar fi avertismente privind securitatea sau asistența și întreținerea;

-Pentru a răspunde întrebărilor dvs. privind oportunitățile de angajare sau alte solicitări, trimitețe comunicări promoționale; să vă furniza buletine informative electronice sau sondaje; trimitețe actualizări și oferte speciale legate de Produsele noastre și de serviciile aferente și pentru alte scopuri de marketing ale Undeumbla, dacă solicitați să primiți astfel de comunicări de la noi;

-Pentru efectuați apeluri telefonice către dvs., ca parte a protecției secundare a fraudei sau pentru a vă solicita feedbackul.

 

Vă rezervați dreptul să ne întrebați ce date personale sunt procesate și raționamentul pentru o astfel de prelucrare, dacă acesta este vreodată neclar.

În timp ce utilizați Serviciul nostru, veți avea acces la toate datele din contul dvs. Vă rezervați dreptul de a accesa aceste date și / sau de a solicita copii ale acestor date.

În timp ce utilizați Serviciul nostru, veți putea să actualizați toate informațiile personale de identificare pentru a menține acuratețea.

Va mențineți dreptul de a retrage consimțământul la prelucrarea manuală sau automatizată a datelor atunci când a fost primit acordul anterior. Aceasta ar putea include toate prelucrările sau procesările ulterioare într-un anumit interval de timp. Aceasta ar putea include ștergerea datelor dintr-un cont sau o cerere de eliminare a unui e-mail dintr-o anumită listă de corespondență.

Vă rezervați dreptul la ștergerea și la transferabilitatea datelor.

Veți avea posibilitatea de a exporta datele din contul dvs. și să păstrați pentru dvs. sau să importați aceste date în alt sistem. În plus, puteți șterge oricând orice tip de informații de identificare personală din contul dvs.

Servicii de localizare

Când utilizați Serviciile, este posibil să folosim tehnologia GPS (sau altă tehnologie similară) pentru a determina locația dvs. curentă sau a vehiculelor dumneavoastra pentru a le oferi aceste informații utilizatorilor pe care i-ați autorizat și pentru a le furniza servicii relevante.

Nu vom împărtăși datele dvs. de locație altor utilizatori sau parteneri. Cu toate acestea, îl putem folosi pentru analiza statistică și pentru a împărtăși datele agregate non-personale cu alte părți.

Dacă nu doriți ca noi să folosim locația dvs. sau a vehiculelor dumneavoastra pentru scopurile menționate mai sus, trebuie să opriți dispozitivul de urmărire GPS sau să dezactivați serviciile de localizare pentru aplicația mobilă aflată în setările contului dvs. sau în setările telefonului dvs. mobil și / sau în aplicația mobilă. Cu toate acestea, în acest caz, trebuie să înțelegeți că anumite servicii nu vor fi disponibile pentru dvs. și Undeumbla nu va fi responsabil pentru indisponibilitatea de a furniza Serviciile sau pierderile cauzate de respingerea utilizării datelor de localizare.

Transmiterea informațiilor

Nu vom oferi, nu vindem, nu inchiriem, nu ne vom partaja sau nu vom comercializa oricare dintre Informatiile personale sau orice date pe care le stocam prin intermediul Serviciului nostru catre orice terta parte, cu exceptia cazului in care i) cu consimtamantul dvs. explicit sau ii) asa cum se subliniaza in aceasta Politica. Ne rezervăm dreptul de a distribui informații non-personale așa cum este descris în această politică.

Putem împărtăși informații personale furnizorilor de servicii și furnizori terți pentru a facilita funcționarea Serviciului, pentru a efectua servicii conexe (de ex., Fără limitare, servicii de întreținere, gestionare a bazelor de date, analiză web și îmbunătățirea caracteristicilor Serviciului sau procesarea cardului de credit plăți) sau pentru a ne ajuta să analizăm modul în care este folosit Serviciul nostru.

Putem divulga informații personale unei terțe părți pentru a respecta o hotărâre judecătorească, o citație, un mandat de percheziție sau alte procese legale; pentru a cerințele legale, de reglementare sau administrative ale oricărei autorități guvernamentale; să ne protejăm și să ne apăram, filialele și afiliații noștri, precum și  directorii, angajații, avocații, agenții, contractanții și partenerii noștri, în legătură cu orice acțiune în justiție, revendicare sau dispută; pentru a aplica Termenii și condițiile; pentru a preveni un prejudiciu fizic iminent; și în cazul în care constatăm că acțiunile dvs. încalcă legile, Termenii și condițiile noastre sau oricare dintre regulile noastre de utilizare pentru anumite produse sau servicii.

 

Undeumbla – operator de date (Data Controller)

 

 Pentru persoanele FIZICE care utilizeaza situl sau Platforma noastra, Undeumbla este considerat

controlorul de date pentru prelucrarea datelor dvs. personale

 

Undeumbla – imputernicit (Data Processor)

 

Persoanele Juridice care utilizeaza situl sau Platforma noastra, sunt considerate operatori de date cu character peronal pentru proprii angajati care folosesc vehiculele pe care sunt montate dispozitive GPS sau tehnologii similare si sunt pe deplin responsabile de conformarea si respectarea regulilor privind colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal ale propriilor angajati.

 

 

Securitate

Suntem foarte preocupați de protejarea informațiilor. Facem demersuri rezonabile pentru a proteja informațiile pe care le colectăm de la dvs. pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare și accesul, dezvăluirea, modificarea și distrugerea neautorizată. Informațiile personale foarte confidențiale, cum ar fi datele cărților de credit, sunt protejate prin criptare utilizând tehnologia Secured Socket Layer (SSL) în timpul transmiterii pe Internet. Dar, rețineți că nici o metodă de transmitere prin Internet sau o metodă de stocare electronică nu este 100% sigură.

Informațiile contului dvs. și accesul la Serviciul nostru sunt accesibile numai prin utilizarea unui nume de utilizator și a unei parole individuale. Trebuie să păstrați parola confidențială și să nu o dezvăluiți altor persoane. Rețineți că nu vă vom cere să vă dezvăluiți parola într-un apel telefonic sau e-mail nesolicitat. Sunteți responsabil pentru toate activitățile care se desfășoară utilizând contul sau parola.

Protocol de incalcare a securitatii

În cazul unei încălcări a datelor, vom notifica utilizatorii afectați - fără întârzieri nejustificate și acolo unde este posibil - în decurs de 72 de ore lucrătoare. Notificarea va include natura încălcării, posibilele consecințe, un plan de acțiune detaliat și un punct tehnic principal de contact la Undeumbla.

 

Răspundere

Undeumbla nu va fi responsabil pentru consecințele introducerii voluntare (plasare, distribuire sau diseminare) a oricăror informații personale sau a informațiilor personale ale altor persoane în cadrul Serviciilor furnizate. Undeumbla nu va fi responsabil pentru niciunul dintre actele dvs. și actele terților care implică informațiile dvs. personale, atât în ​​cadrul, cât și în afara Serviciilor furnizate, indiferent dacă datele au fost primite prin intermediul Serviciilor sau altfel.

Undeumbla nu își asumă răspunderea pentru acte ilegale ale unor terțe părți, hackeri, intruși și alți infractori care pot încălca prevederile prezentei politici și care încearcă să intre în posesia informațiilor personale integral sau parțial și să le folosească în scopuri personale .Ultima actualizare 27.03.2019